måndag 20 april 2009

....

Denna helg spenderade jag oxå i stuga med MrT Wille o familjen, riktigt skönt! Nästa helg blir det stugan igen. Fira mamma som fyller jämna år =)

Har varit på besök hos min läkare igen så nu börjar jag jobba 25%. Ska bli skönt o komma gång igen.
Tänkte frn o med idag att jag ska börja bli Liiiiiite hälsosam, får se hur länge det håller =D

Nu blir det latning i soffan haha

Sooo looong!


//Johanna//

(D. Vi bryr oss mer än du tror!)

7 kommentarer:

Elly sa...

Vi ska bli mer än liiite hälsosamma;D

pyrsan sa...

Tack JC... Mycket uppskattat. kram Pyret

Anonym sa...

Hej du.
Vill egentligen via dej, tycka att det är beklagligt, att P "låst" sin blogg, för allmän insyn.Vi är en del som jobbar runt D, som P skriver om, och eftersom det uppkommit namn + info som kan vara oriktigt och ej sanna, så kan det snart, bli svårt att tala med D på Runna, eftersom det då kommer ut ointressant info, kanske även sekretessbelagda uppgifter,och vi får heller inte chans, att kunna ta del av sanningshalt eller påstådda uppgifter. Vill att du meddelar P att hon, bör öppna åter för "allmän" insyn, för sanningen som hon skrivet att D sagt, stämmer inte med verkligheten, så allt blir fel, och en hel yrkesgrupp + instutition blir / kan bli felciterat.

pyrsan sa...

Hej Anonym!
Jag förstår att du tycker det är tråkigt att inte ha insyn längre. Men jag har tagit åt mig av vad du skrivit och blivit mycket mer försiktig vad det gäller info som inte gäller D. Jag har heller inte menat att kritisera er på något sätt tycker ni har varit väldigt bra att ha att göra med. Speciellt tillmötesgående med tanke på att jag är helt "ny" som förälder inom det här området. Förstår givetvis att D inte talar sanning hela tiden utan bygger sin egen sanning för att det ska låta bättre.
Hoppas att allt löser sig.
Mvh Pyret

pyrsan sa...

Hej anonym igen! Om du vill så kan jag skicka bloggen via mail till dig om det känns bättre. Gör ett vanligt hotmailkonto som jag kan använda.
Bloggen är ju som sagt mest till för mig och senare D när hon mogen, men jag tar gärna emot tips av dig. mvh P

Anonym sa...

Hej alla.
Häftigt att använda annan person, att meddela till annan.Det är OK P, det var inte bara jag som kommenterade dej, i din blogg.Jag har redan konto, och det är som jag skrev, att man kan bli orolig, att det kan gå ut över D, genom att man passar sej för vad man säger, som man givetvis skall, men det kan annars bli för överdrivet, från våran sida. I den mån det går, så vill vi ha så bra, dialog som det går med D. men vi på stället, litar på att allt är och blir OK, med det du skriver på bloggen.Ha det bra.
Stackars dej J, som har fått bli "kopplerska", men jag lovar dej - jag skall inte utnyttja dej mera - hoppas jag.
Ha det bra du oxå.
/Anonym

Anonym sa...

Pyrsan!
Jag har email adress
brimas_53@hotmail.com om du fortfarande vill ge mej länken.