onsdag 19 november 2008

varg, eller?!

Vad är väl en vanlig dag för Johanna Carlsson?

Kafferep med Dannie och Jove imorse...eller ja vid 12 snåret.
Vidare till Millört o där jävlar hände det grejor. Skulle ut och kolla till hennes kaninen som springer löst på uteverandan... Plötsligt bister jag ut:
-Milla, det är något på din tomt.
-Var?!
-Där!
och Milla svarar med en lustig ton. Det är ju fan en varg!!!!

Och i all denna hast som kanske gick på 30 sek men kändes som 5 timmar springer Dannie ut efter vargen Galen som hon är =) Men vargen drar vidare bortåt... iväg så den inte syns längre. PUST!

Alla som känner mig vet ju att det här är sånt jag går i gång på.... haha.... älskar kriminella och lustiga saker.... o vargar e farliga har man ju alltid hört... Kunde ju inte bli mer än coolt. Så in igen o ringde efter någon som kunde komma och skjuta fanskapet som befann sig någonstans i Lillån. De bad oss täcka över vargens tassavtryck så det inte skulle töa bort.... Så ut igen o leta spår och täcka över med snöskyfell=)

Efter många suckar kom det någon o ringde på millörts dörr. och snygg som Milla är, så det första hon säger är: Är det du som är jägaren... Gubben fnissar till och säger: Nä men spårsökaren.,... Hahahaha!
Dannie och jag kutar ut efter Milla och spårsökaren och nu, nu ni kommer vi till det mest roligaste i världen.... Spårsökaren har en pannlampa, ja stog där o skratta tyst för mig själv så jag skaka och till råga på allt kläcker han ur sig... Det är Hundspår..... FAN FAN FANFAN
Min dröm om att ha sett en varg sprack.



Men jag Millört och Dannie gjorde en deal... vi ska säga till alla att det var en ungdomsvarg. Så snälla berätta inte för någon att det var en hund=)