torsdag 4 september 2008

jajjebulle... mkt onödigt snack

Så satans dålig på o blogga ju... När jag ska jag bli bätte på det?



Idag har jag varit en duktig flicka, fixat lite på bocka av listan. Ordnat med lite räkningar. Hunnit umgås med både bejb syster och vänner.
Sitter just nu och kollar på Idol, va fan e det med folk?! Hur vågar dom ställa upp och skämma ut sig något så fruktansvärt....eller va tusan det e ju coolt haha. Eloge (stavas det så?)till dom =)

På min förra blogg skrev jag ju om en bok jag läste.... En mamma som typ ville att hannes dotter skulle vara sjuk... märkligt... men hon lyckades övertala läkare att dotterna skulle operaras o så... Men hur som helt håller jag på o läser en ny bok nu. Pojken som inte fanns. Någon som läst den?
Den gör i vilket fall mitt liv upponer. Blir så förbannad när jag läser den. Hur pojkens mamma behandlar honom värre än en hund. Låter honom sitta inlåst i badrummet flera timmar med amoniak!!!??? Knivhugger honom. Låter honom sova i källaren utan värme. Får aldrig mat. Tvingar honom och spy efter skolan för o se att han inte stulit mat. Han får talförbud får bara andas på tilltal osv. Det värsta av allt är ju att boken är verklighetsbaserad.
Strongt o orka skriva en bok om hela sin barndom.

Låg o fundera igår kväll att jag skulle ville å´ka på en lite weekendresa, vore himla trevligt. Typ tors-sön till Prag eller kanske London... Måste väl inte kosta så mkt? Någon som vill med?
Sitta o dricka ett glas eller varför inte en flarra mitt på dagen, sen gå runt o strosa och shoppa.... åhh underbart.... Liviiiiing the dream woohoooo =D

Fick agera kidnappare häromdagen.
Ellinor och hennes Nicklas firade ett år och skulle ut och äta på kvällen... Men icke sa nicke. Nicklas ringde dagen innan o beordrade mig o hålla elly hemifrån i några timmar för att han skulle laga trerätters...ujuj.... Så hon fick åka med till Flygplatsen o jobba lite. Hur lyckat som helst=)

Ihelgen e man helt ledigt underbart!
Lördagen ska spenderas med massa vänner. har fått inbjudan till en förfest med sedan utgång till frimis. Gratis sprit och snacks! plus medtag av en vän! Just ja, skulle ju höra av sig om man kom.... kanske ska ta o göra det =) Fundilerar på vem som ska få vara min medföljande vän... Tror jag ska kolla med Babsans vän haha

Nä måste kolla klart på idol nu för att sen försöka läsa klart boken o få börja på del tre haha


Soooo long suckers!